Inregistrare Garantie

Inregistrati-vă astăzi produsul HYscent

HYscent Leaf

Inregistrare Garantie Product Details

Completați formularul de înregistrare de mai jos pentru a vă asigura protecția garanției pentru produsele HYscent achiziționate.

Rețineți că, dacă ați completat deja și ați trimis prin poștă un card de înregistrare a garanției (inclus în fiecare dispozitiv), nu este necesar să completați și formularul online.

Dispozitivele HYscent sunt garantate pentru o perioadă de trei ani împotriva defectelor cauzate de manoperă materială sau de fabricație. Hyscent va repara sau înlocui gratuit unitatea sau piesele sale defecte, la opțiunea HYSOs.

În cazul unui defectiuni, puteți contacta serviciul de asistență tehnica la numărul +40 21 6674010 pentru a raporta natura problemei și pentru a obține instrucțiuni de aplicare a garanției.

NU RETURNAȚI UNITATEA ÎNAINTE DE A CONTACTA SERVICIUL TEHNIC. Când apelați, sa aveti pregătit data achiziționării produsului. Deteriorările rezultate din utilizarea incorectă, abuzul sau scurgerea bateriilor nu sunt acoperite de această garanție.

GARANȚIA NU ESTE VALABILA ÎN CAZUL ÎN CARE NU SE UTILIZEAZĂ REFILLURILE HYSCENT ÎN DISPOZITIV.

Notă: Trebuie să completați o garanție separată pentru fiecare produs in parte.

Other Fragrance Dispensers

Dual - scent diffuser system

Trei Linii Originale de Arome

Dual - scent diffuser system

De ce să alegi HyScent

Este vorba despre puritate. Suntem pasionați să oferim arome de cea mai bună calitate, create din cele mai pure și parfumate uleiuri esențiale. Toate produsele sunt ecologice și naturale. Dispozitivele noastre de parfumare a aerului sunt produse în America. Suntem parteneri cu companii mari din întreaga lume pentru a elimina mirosurile neplăcute și a aduce cele mai naturale arome în orice tip de spațiu.